Школярі Камінь-Каширської громади вчитимуться онлайн

Школярі Камінь-Каширської громади вчитимуться онлайн

Заклади освіти Камінь-Каширської громади розпочнуть свою роботу в онлайн режимі.

Про це повідомляють на фейсбук-сторінці Управління гуманітарної політики Камінь-Каширської міської ради.

Під час засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій ухвалили рішення про те, що всі освітні заклади, які розташовані в межах 50-ти кілометрової зони від кордону з білоруссю, розпочнуть роботу в режимі онлайн.

«Всі заклади освіти Камінь-Каширської громади розташовані надто близько до кордону, тому як би освітяни, батьки чи діти хотіли розпочати освітній процес, на жаль, зробити цього не зможемо, адже наше головне завдання серед низки інших – це безпека дітей», – зазначає керівник управління гуманітарної політики Сергій Лукашук.

Читайте також: У волинських школярів будуть уроки безпеки

Станом на 15 серпня 2022 року в громаді налічується 9281 учень закладів загальної середньої освіти та 1078 вихованців закладів дошкільної освіти. Серед 43 шкіл та 25 садків укриття наявні лише в 14.

«Хоч і навчання буде відбуватися в онлайн режимі, проте ми не припиняємо роботу з облаштування бомбосховищ, а також всі заклади освіти готуються до початку навчального року. Все-таки маємо надію, що ситуація може змінитися та наші діти, як і раніше, зможуть повернутися до навчання в очному режимі», – зазначає керівник управління гуманітарної політики Сергій Лукашук.

Читайте також: Як виглядають укриття в луцьких школах та що робитимуть в них учні


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Як Нововолинськ готується до опалювального сезону
Наступна новина Вечір пам’яті Кузьми Скрябіна в Луцьку: як це було
Останні новини
Схожі новини