Школярка з Луцька стала переможницею національного етапу Олімпіади геніїв

Школярка з Луцька стала переможницею національного етапу Олімпіади геніїв

Дев'ятикласниця з Луцька Анна Самчук здобула перше місце на національному етапі Міжнародної олімпіади «Genius Olympiad».

Про це повідомили на сторінці Волинської обласної Малої академії наук.

Дев'ятикласниця Луцького ліцею № 22 перемогла у категорії «Мистецтво». Аня разом зі свої науковим керівником Оксаною Самчук підготували мистецький проєкт, який члени журі визнали найкращим і як такий, що претендує представляти Україну на Міжнародному фіналі у США.

Юна лучанка вважає, що кожна людина повинна залишити по собі хороший слід. Тож використала ідею зі слідом у своєму проєкті.

«Кожен крок восьми мільярдів людей завдає нашій планеті болю, сліди, які залишаємо ми на її тілі, перетворюються на рани», – йдеться в повідомленні.

Своїм проєктом Анна закликає робити правильні кроки – свій внесок у майбутнє: сортувати відходи, садити дерева, викидати сміття у спеціально призначених місцях, користуватись екологічним транспортом. Тоді людство ще зможе жити на Землі багато років.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Спортсменка з Волині здобула дві медалі на юніорському чемпіонаті України з лижних перегонів
Наступна новина На Харківщині загинув волинянин Олександр Юхимчук
Останні новини
Схожі новини