Школярку із Волині похвалив президент Єврокомісії. ФОТО

Школярку із Волині похвалив президент Єврокомісії. ФОТО
Марія Мовчан (фото: Район.Ковель)

На Волині юна дипломатка із міста Ковель Марія Мовчан отримала лист від президента Європейської комісії Жана-Клода Юнкера.

Про це повідомили на офіційному сайті благодійної організації «Позитивна взаємодія», який очолює школярка.

Таким вчинком 12-ий президент Європейської комісії «особисто підтримав і високо оцінив діяльність юних «дипломатів» з України».

«Це один із перших поважних листів від світових знаменитостей, який уже встиг потрапити до своїх адресатів», – йдеться у публікації.

Нагадаємо, нещодавно Марія Мовчан разом із братами заснувала благодійну організацію «Позитивна взаємодія». Уже організували будівництво спортзалу дітям, які опинилися в скрутних життєвих обставинах і перебувають у Волинському обласному центрі соціально-психологічної реабілітації дітей. Окрім цього, було організовано збір коштів на лікування хворих дітей. 

Також дівчинка відома тим, що листується із високопосадовцями. У листопаді минулого року вона записала відеозвернення до Президента України Петра Порошенка та попросила у нього 1 гривню для будівництва спортзалу.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку просять маршрутці №3 продовжити маршрут
Наступна новина На волинському кордоні піймали крадену в Латвії «БМВ». ФОТО
Останні новини
Схожі новини