«Все просто, пане Президенте»: школярка з Волині попросила у Порошенка 1 гривню

«Все просто, пане Президенте»: школярка з Волині попросила у  Порошенка 1 гривню

Юна школярка з Ковеля Марія Мовчан, яка вже 5 років зі своїми братами Павлом і Борисом переписуються і дружать з першими особами держав, монархами, духовними лідерами та іншими світовими знаменитостями і закликають до допомоги дітям в усьому світі, опублікувала відеозвернення до Президента України.

Зазначимо, що нещодавно юна «дипломатка» разом зі своїми братами створили Благодійний фонд «Позитивна взаємодія», почесною головою якого вона і стала,  – пише РБК-Україна.

Також Мовчан 9 листопада вдалося зібрати за круглим столом представників бізнесу, органів державної влади, громадських і релігійних діячів і було прийнято рішення допомогти дітям - зробити спортивний зал.

Марія також вже зробила і свій особистий внесок в благодійну діяльність і віддає власну унікальну колекцію листів зі знаменитостями в обмін на допомогу 11-річному Козулі Саші, який потребує пересадки нирки.

Також дипломатка закликала президента України Петра Порошенка долучитися до цієї благодійної ініціативи.

«Ви, Петро Олексійович,можете зробити великий і вагомий внесок у нашу справу, без зайвих клопотів і навантажень. Все просто, пане Президенте, внесіть 1 гривню на банківський рахунок благодійного Фонду «Позитивна взаємодія». І  тоді, люди послідують вашому  гарному прикладу і, також, внесуть кошти для допомоги дітям», - йдеться в її зверненні.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Стало відомо, хто розвішав по Луцьку загадкові білборди
Наступна новина «Ми не можемо щоразу витрачати такі суми»: у Шацьку шукають шляхи вирішення «сміттєвої» проблеми
Останні новини
Схожі новини