Шмигаль повідомив, за яких умов в Україні можуть оголосити локдаун

Шмигаль повідомив, за яких умов в Україні можуть оголосити локдаун

В Україні почалася третя хвиля пандемії коронавірусу. Уряд розглядає можливість повернення до всеукраїнського лоукдану, якщо не вдасться стримувати кількість хворих обмеженнями адаптивного карантину.

Про це прем’єр-міністр Денис Шмигаль заявив під час брифінгу до року діяльності Кабміну, пише ТСН.

«На жаль, треба констатувати, що в Україні розпочалася третя хвиля захворюваності на коронавірус. Неможливо приховати чи інтерпретувати по-іншому, треба бути свідомими: розпочалася третя хвиля пандемії коронавірусу в Україні», – заявив голова уряду.

Шмигаль пояснив, що уряд нині для стримування поширення коронавірусу запровадив адаптивний карантин, котрий передбачає поділ регіони на зони. З його слів, якщо більшість областей України будуть в «червоній» зоні, наймовірніше, доведеться повертатися до жорсткого карантину, тобто локдауну.

«Ви бачите такий червоний рівень та жорсткий карантин запроваджений в Івано-Франківській області, Чернівецькій, Житомирській, Вінницька область на підході, Закарпатська, Тернопільська області... Звичайно, якщо більша частина областей будуть в червоних зонах, наймовірніше, доведеться повертатися до тієї моделі локдауну, який Україна вже проходила», – сказав він.

Читати також: МОЗ оновило поділ України на карантинні зони. Волинь залишається «жовтою»


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Призначили нового очільника Нововолинської міської лікарні
Наступна новина «Озвучка світлофорів та нові тролейбуси – шикарна річ», – голова «Генерації успішної дії» на Волині
Останні новини
Схожі новини