Шукаєте квартиру в Ковелі? Знаємо вигідний варіант

Шукаєте квартиру в Ковелі? Знаємо вигідний варіант

У Ковелі в житловому комплексі «Парковий квартал» продається однокімнатна квартира. Зручне планування, велика лоджія, внутрішні оздоблювальні роботи та розведені комунікації, тепла підлога на кухні та в санвузлі. Ціна – 12 000 гривень за квадратний метр.

Житловий комплекс зводить Будівельна компанія «Інвестор». Наразі перший будинок уже збудований та заселений, другий – теж збудований, виконують внутрішні роботи. І уже почалося будівництво та продаж у третьому будинку.

Однокімнатна квартира, про яку розповідаємо – розташована у другому будинку. Орієнтовний термін здачі в експлуатацію цього будинку - до кінця 2019 року.

Що за квартира?

Загальна площа квартири – 40,2 м2.

Квартира продається з теплою підлогою на кухні і у санвузлі, встановленим і підключеним двоконтурним газовим котлом і радіаторами опалення.

У житлі – вхідні металеві двері, якісні металопластикові вікна. Повністю готова електропроводка.

У квартиру заведені мережі для водопостачання та каналізації. Є виходи для підключення телебачення, інтернету та сигналізації.

Планування зручне: є просторий коридор (8 м2), де можна розмістити гардеробну, велика кухня (8,4 м2) та лоджія (3,6 м2). Площа кімнати – 16,3 м2

Скільки коштує?

Ціна квадратного метра в однокімнатній квартирі – 12 000 гривень.

Також є вигідні умови відтермінування до кінця 2019 року. За умови сплати першого внеску 50% – вартість квадрата 12 250 гривень, а при сплаті 25% – 12 500 гривень.

Яким буде ЖК «Парковий квартал» після здачі в експлуатацію, дивіться на відео нижче ⬇⬇⬇

Чим особливий «Парковий квартал»?

Цей житловий комплекс будують у Ковелі на вулиці Глібова. Він має вигідне розташування. З одного боку, це – спальний район, де є магазини, школи та садочки. З іншого – сам «Парковий квартал» безпосередньо межує лише з приватними будинками, а поруч – ставок і лісосмуга.

Цікаво, які об’єкти є поруч із «Парковим кварталом»? Чи є тут перукарня, стоматолог, усі необхідні магазини? Тисніть на посилання, там є детальна інформація!

Біля будинків у «Парковому кварталі» є місця для парковки та сучасний дитячий майданчик. Після завершення будівельних робіт територію житлового комплексу обгородять, а дорогу до нього планують заасфальтувати та освітлити.

ЯК ПРИДБАТИ КВАРТИРУ В ЖК «ПАРКОВИЙ КВАРТАЛ»?

Звертайтесь у відділ продажів за адресою:

м. Ковель, вул. Глібова, 8 б

Телефон: 

096 030 20 10

Facebook: https://www.facebook.com/investorlutsk

Instagram: bud.investor


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Вдягайте годинник, сідайте у Ferrari, приїздіть на стадіон»: Рубльов запросив Мартиняка на дебати
Наступна новина Хроніка пригод Луцька і Волині. Понеділок, 15 липня. ФОТО
Останні новини
Схожі новини