Сімінін може повернутися у «Волинь»

Сімінін може повернутися у «Волинь»

Волинь найближчим часом може підписати екс-півзахисника «Динамо» Тараса Михалика і екс-захисника «Вереса» Сергія Сімініна.

У ці дні клуб почав переговори з 34-річним Михаликом. Контракт Михалика з московським Локомотивом закінчується в кінці червня і Тарас поки не знає, де продовжить кар'єру, хоча напередодні російські ЗМІ повідомили, що він продовжить контракт ще на рік, – пише Sportarena.com.

Крім варіанту нового контракту з чемпіоном Росії, колишній капітан «Динамо» думає про повернення на малу батьківщину. Михалик – вихованець волинського футболу, ніколи не грав в Волині.

Іншим поверненням до Луцька може стати підписання 30-річного захисника Сергія Сімініна. Колишній багаторічний капітан «Волині» також розглядає можливість продовжити кар'єру в місті, яке стало для нього вже рідним. Контракт Сімініна з «Вересом» закінчився, а угоду з ФК «Львів», який змінив рівнян в УПЛ, Сергій не підписував.

Нагадаємо, «Волинь» встигла підписати іншого екс-гравця «Вереса» Дениса Кожанова.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Кір атакує: за три доби захворіли десятки волинян
Наступна новина Українець намалював «криваві» плакати до ЧС із футболу в Росії. ФОТО
Останні новини
Схожі новини