Синоптики розповіли, коли в Україну прийде справжня весна

Синоптики розповіли, коли в Україну прийде справжня весна
Фото ілюстративне

Справжня і сонячна весна в Україну у 2019 році прийде пізно. На календарі останні дні березня, а погода досі прохолодна – з дощами та нічними морозами. Незначне потепління розпочалося лише наприкінці місяця, а справжня весна прийде аж у квітні. Тоді температура повітря сягне до 20 градусів тепла.

Про це розповів народний синоптик Леонід Горбань у коментарі 24 каналу.

У перший місяць весни часто сніжило. Наприкінці березня температура повітря потрохи почала підніматися до +8+11 градусів. Також закінчилися нічні морози, через які у 20 числах стовпчики термометрів опускалися до -1-3 градусів.

Тепла весна в Україну буде приходити поступово. На початку квітня буде різкий перепад температури – від нічних холодів до легкої спеки вдень. Так, перші дні місяця будуть прохолодними, але сонячними та сухими. Різке потепління розпочнеться після 8 квітня.

Перші 4 дні квітня будуть холодні, а тоді одразу різке підвищення температури на 10-12 градусів тепла. Тому, починаючи з 7-8 числа прийде не квітень, а травень. Стовпчики термометрів піднуміться до +16+20 градусів,
– зауважив синоптик.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Три волинські школи - у ТОП-100 кращих в Україні
Наступна новина Лікар з Волині Валіхновський пояснив, чому люди мають асиметричне обличчя
Останні новини
Схожі новини