Ситуація погіршується, дотримуйтесь карантину, - мер Нововолинська про COVID-19

Ситуація погіршується, дотримуйтесь карантину, - мер Нововолинська про COVID-19

Міський голова Нововолинська Віктор Сапожніков розповів про ситуацію з поширенням коронавірусної інфекції у місті. Зокрема, він зазначив, що інфекція швидко розповсюджується і нагадав про карантин та самоізоляцію.

Про це йдеться на сайті мерії.

«На жаль,  вона погіршується.   Маємо 11 підтверджених випадків захворюваності на COVID-19. На сьогодні встановлено 84 контактні особи, їхня кількість збільшується. Серед них – 46 працівників центральної міської лікарні, 1 медпрацівник  центру ПМСД та 11 – зі швидкої допомоги, 14 пацієнтів терапевтичного відділення. Методом ПЛР обстежено 67 осіб.  Із них в 11  підтверджено захворюваність,  у восьми  –  негативний результат, 1 – під сумнівом.  Очікуємо на результати  ще 47 людей.Є   смертельний випадок. В  обласній клінічній лікарні помер  мешканець  нашого міста. Захоронення  відбулося  цими вихідними відповідно до встановлених правил і норм», – зазначив Віктор Сапожніков.

Міський голова закликав  більше уваги приділяти дотриманню карантинних вимог  та самоізоляції.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Захисні окуляри, пульсоксиметри, інфузійні насоси. Луцька міська лікарня отримала допомогу
Наступна новина Українські лікарні можуть отримати сотні апаратів ШВЛ вітчизняного виробництва
Останні новини
Схожі новини