Захисні окуляри, пульсоксиметри, інфузійні насоси. Луцька міська лікарня отримала допомогу

Захисні окуляри, пульсоксиметри, інфузійні насоси. Луцька міська лікарня отримала допомогу

В умовах пандемії Луцькій міській лікарні допомогу підприємства і фізичні особи-підприємці допомагають ліками, обладнанням і засобами захисту. Адже кошти на такі масштабні витрати, які зараз необхідні, не закладено у бюджет установи.

Про це йдеться на сторінці медзакладу у фейсбуці.

«Потрібно знаходити гроші на додаткові витрати на засоби індивідуального захисту та дезінфекції, закупівлю витратних матеріалів та додаткового обладнання. Такі витрати не були закладені до бюджету нашої лікарні і всіх українських лікарень загалом», – зазначають у лікарні.

Зокрма останнім часом медзаклад отримав 200 захисних окулярів від компанії WestNet - Інтернет Провайдер (комерційний директор Ігор Волинець).

Також з державного резерву лікарні передали 4 пульсоксиметри та 4 інфузійні насоси для дозованого введення лікарських засобів.

«Вони нам вкрай необхідні, бо лікарня приймає пацієнтів цілодобово без вихідних. Ось і в минулі вихідні, до приймального відділення нашої лікарні звернулося 58 пацієнтів, з них госпіталізовано 40, надано амбулаторну допомогу – 18.

У травмпункт звернулося 46 травмованих, з них – 15 з переломами. 5 пацієнтів були у стані сильного алкогольного сп’яніння, 20 разів викликали лікарів з дому у позаробочий час. В операційному блоці хірурги виконали 20 оперативних втручань», – розповідають у лікарні.

«Ми щиро дякуємо усім, хто нас підтримує і допомагає. Нехай сторицею повернеться вам ваше добро. І, в свою чергу, закликаємо всіх відповідально ставитися до свого здоров’я, залишатися вдома і не розхитувати систему, яка й так дуже хитка», – додають у медзакладі.

Читати також: Скільки масок і захисних костюмів є в Луцькій міській лікарні


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Києво-Печерській лаврі 90 випадків коронавірусу. Її закривають на карантин
Наступна новина Ситуація погіршується, дотримуйтесь карантину, - мер Нововолинська про COVID-19
Останні новини
Схожі новини