Скандал на волинській автостанції: в автобус не пускали іноземця з електронним квитком

Скандал на волинській автостанції: в автобус не пускали іноземця з електронним квитком

На Володимир-Волинській автостанції виник конфлікт між водієм, контролером та пасажиром, який купив квиток через інтернет.

Про це у Фейсбуці написав Володимир Музиченко.

«13.10.2018р. мені довелось проводжати гостя із США - дуже поважну людину, яка мала їхати рейсом Заліщики-Варшава із Володимира-Волинського до Любліна (звідти далі - літаком). Людина, котра не володіє ні російською, ні українською мовою», - розповідає чоловік.

З його слів, в квитку було зазначено час і місце відправлення – 15:25 від зупинки громадського транспорту біля магазину «Копійочка».

«Дорогою я вирішив узгодити з оператором ситуацію, зателефонувавши за вказаним на квитку номером. Оператор підтвердив посадку на вказаній зупинці. Через 3-5 хвилин оператор зателефонував і повідомив, що автобус вже проїхав зупинку і зупинився на автостанції. Ми були змушені йти з речами на автостанцію, де біля автобусу нас зустрів водій. Він почав хамити нам в присутності великої кількості людей на посадочній платформі. Кричав на нас, звинуватив у всіх бідах України… Присутня при цьому контролер автостанції заявила: "Я не дозволю посадку! Ви брали квиток в інтернеті, то в інтернеті і сідайте!» - пригадує Володимир Музиченко.

Він каже, що після конфлікту пасажиру таки вдалось потрапити в автобус.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Обличчя Інвестора»: маленькі конкурсанти знялися у професійній фотозйомці. ФОТО
Наступна новина Шацькі лісівники лідирують у чемпіонаті Волині з футболу
Останні новини
Схожі новини