Шацькі лісівники лідирують у чемпіонаті Волині з футболу

Шацькі лісівники лідирують у чемпіонаті Волині з футболу

Футбольна команда ДП «Шацьке УДЛГ» за підсумками першого кола лідирує у чемпіонаті Волині з футболу.

Про це повідомляють у прес-службі ВОУЛМГ.

Цього року команда ДП «Шацьке УДЛГ» виграла першість Шацького району та долучилася до обласного чемпіонату. Підопічні Андрія Самолюка – директор ДП «Шацьке УДЛГ», хоч і новачки у першій лізі, та всерйоз налаштовані на чемпіонство. Про це свідчать їх виграшні матчі.

«Поки нам тільки одного разу не поталанило, – розповідає Сергій Сендер, який через отриману травму змушений задовільнятися тренерством. – З мінімальним рахунком 1:2 на своєму полі ми поступилися ФК «Камінь-Каширський». Всі інші матчі виграли».

Шацька лісова команда за кількістю забитих і пропущених голів (20-8) при рівній кількості очок (9) зі своїми найближчими суперниками ФК «Камінь-Каширський» і ФК «Прип’ять» наразі очолює турнірну таблицю. До того ж, саме гравець ДП «Шацьке УДЛГ» Ігор Кедик з 14-ма забитими голами очолює список бомбардирів, найближчий його опонент по голах Анатолій Савчук (ФК Камінь-Каширський) на своєму рахунку має тільки 5 забитих м’ячів.

Найуспішнішим для команди Шацького УДЛГ став матч проти Затурцівської «Турії», у якому лісівники розгромили суперників із хокейним рахунком 7:1.

Тренер дуже високо оцінює якості усіх без винятків футболістів «лісового футбольного клубу», все ж нагадує, що саме півзахисник Вадим Корень віддав найбільшу кількість гольових пасів, атаки суперника вміло підрізали захисники Вадим Мазурок, Тарас Мельник, Дмитро Писачук та Іван Богута, добре зіграли хлопці у півзахисті і, звісно, на висоті був і воротар, який кількість пропущених м’ячів у свої ворота звів до мінімуму.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Скандал на волинській автостанції: в автобус не пускали іноземця з електронним квитком
Наступна новина Повідомили про стан хлопця, який обгорів на вагоні в Луцьку
Останні новини
Схожі новини