Скандал у Луцькій стоматполіклініці: директорка написала заяву на звільнення

Скандал у Луцькій стоматполіклініці: директорка написала заяву на звільнення

Директорка Луцької стоматполіклініки Світлана Черниш звільняється після скандалу, який почався у медзакладі. 

Про це повідомляє сайт новин Луцька і Волині «Конкурент»

За словами жінки, через нещодавні скандали навколо роботи медзакладу вона прийняла рішення звільнитися, аби спростити життя собі і колегам. 

«Я вже втомилася від того всього. Сьогодні зранку ввімкнула телевізор – а там далі крутять про прогалини в нашій роботі і так далі. Дуже важко це сприйняти. Особливо коли ти пояснюєш людям, що насправді все не так, але ніхто цього не бачить і не чує. І колектив дуже страждає від цієї ситуації. Колектив повинен працювати, бо клініка живе за рахунок цих доходів. Після цього скандалу люди вже бояться іти до нас. Для того, щоб колектив нормально працював, я прийняла рішення просто написати заяву і піти. Щоб люди спокійно могли продовжувати нашу важливу роботу в такий важкий для країни і для міста час.

Думаю, це правильне рішення. Адже все зав'язали особисто на мені: ніби це я тримаюся за посаду, а всі від цього страждають. Тому хай усім стає легше. Мені шкода, але водночас я вболіваю за свій колектив, і бачу, що ця боротьба ні до чого доброго не приведе. Я йду по коридору, а пацієнти на мене вже пальцем показують. Знаєте, як це неприємно?», – прокоментувала вона своє звільнення. 

Світлана Черниш працюватиме до 1 листопада. А далі, каже, знайде іншу роботу. 

«Я буду працювати. Я лікар-терапевт з 34-річним стажем. В мене є маса пацієнтів, і я думаю, що не пропаду. Буду приносити користь деінде. Моє основне завдання – лікувати людей, і я робитиму це далі», – підсумувала вона. 

Нагадаємо, наприкінці літа міський голова висловив незадоволення роботою медзакладу. Ішлося, зокрема, про те, що поліклініка належно не звітує про поліковані зуби, «гроші ідуть повз касу», а працюють у закладі немісцеві фахівці. 

Публічна критика очільниці комунального підприємства «Луцька міська клінічна стоматологічна поліклініка» Світлани Черниш трапилася на фоні конфлікту, який триває всередині закладу. Так, в кінці травня заклад отримав нового медичного директора – Любов Яковчук-Качмар. Як стверджують медики, вона почала висувати чимало зауважень як до працівників стоматполіклініки, так і до її директорки. 

Аудит роботи медзакладу провів департамент фінансів Луцької міської ради, і результати оприлюднили у соціальних мережах та ЗМІ раніше, ніж він потрапив до головного медика громади. Очільниця поліклініки спростувала результати аудиту, а керівник управління охорони здоров'я громади Володимир Лотвін заявив, що на роботу медзакладу ані в нього, ані у пацієнтів не було скарг. Попри все, деякі ЗМІ досі продовжують поливати брудом керівницю стоматполіклініки. Тому Світлана Черниш прийняла рішення піти з посади. 

До слова, напередодні про своє звільнення заявив також і чоловік Світлани Черниш – багаторічний очільник ЖКП №3 Руслан Юлдашев. 

Читайте також: «Не дають працювати». На Волині підприємці масово скаржаться на тиск податкової

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Не дають працювати». На Волині підприємці масово скаржаться на тиск податкової
Наступна новина Спіймали лучанина, який дроном знімав наслідки обстрілу міста і виклав відео в мережу. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини