Спіймали лучанина, який дроном знімав наслідки обстрілу міста і виклав відео в мережу. ВІДЕО

Спіймали лучанина, який дроном знімав наслідки обстрілу міста і виклав відео в мережу. ВІДЕО

Співробітники служби безпеки України провели роз’яснювальну бесіду з лучанином, який виклав у мережу відео, зняте з дрона, на якому відображені наслідки прильотів ракет по об’єкту критичної інфраструктури в Луцьку.

Про це повідомили в управління СБУ у Волинській області.

На відео було чітко видно його масштаби ураження. Допис був оперативно видалений з соціальної мережі. Після спілкування зі співробітниками СБУ чоловік усвідомив небезпеку таких дій та можливість використання матеріалу ворогом для вогневого корегування.

Служба безпеки України вкотре закликає українців не знімати та не поширювати відео та фото ворожих «прильотів» ваш «невинний» запис може бути використаний не тільки російськими пропагандистами, а й російськими військовими - які, побачивши наслідки своїх ударів, можуть завдати їх повторно і точніше.

Правоохоронці активно відпрацьовують кожен випадок поширення таких відео в мережі «Інтернет». Вживаються всі необхідні пошуково-процесуальні дії зі встановлення та притягнення фігурантів до відповідальності.

Нагадаємо, вранці 22 жовтня на Волині пролунали вибухи. У Луцьку росіяни влучили в об‘єкт енергетики.Через це в частині міста зникли світло і вода. Ударна хвиля пошкодила приватний будинок, постраждала людина. Відомо також про вибухи в Ковелі.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Скандал у Луцькій стоматполіклініці: директорка написала заяву на звільнення
Наступна новина Стало відомо про загибель на війні снайпера з Луцька
Останні новини
Схожі новини