Скандал у волинській школі: вчителька заперечила звинувачення

Скандал у волинській школі: вчителька заперечила звинувачення

У волинській школі прокоментували нарікання луцького активіста на директора та вчителя навчального закладу, які, нібито, посадили учня за непридатну для навчання парту.

Про це у коментарі інтернет-виданню «Волинь24» розповіла директорка Загальноосвітньої школи І-ІІ ступеня села Рудка-Козинська Рожищенської районної ради Волинської області Лариса Остапчук.

Читайте також: Вчительку, яка змусила школяра навчатись за старою партою, пропонують відправити до психолога. ФОТО

Нагадаємо, луцький активіст Володимир Бут-Гусаїм на своїй сторінці у «Фейсбук» написав, що у школі села Рудка-Козинська Рожищенської районної ради Волинської області класний керівник вимагала гроші у багатодітної матері учня класу.

За словами Володимира, матір таких грошей не мала, а тому нині її син єдиний з класу змушений сидіти за старою непридатною для навчання партою.

За словами вчительки, у липні батьки класу за власний рахунок замінили покришки п'яти парт.

«Класний керівник від імені батьків учнів запитала, чи зможе мама долучитися до збору коштів на придбання покришок. Жінка пояснила, що нині у неї цих грошей немає, тому батьки за власні кошти купили покришки для усіх парт», - розповідає директорка школи.

У кабінеті, де навчаються вісім учнів цього класу – п’ять відремонтованих парт. Лишень одна з них була незавершена – збоку не приклеєний шпон.

Читайте також:  На будівництво дитячого будинку у Рожищі виділили 2 млн. гривень

«Під час уроку хлопчик, розмовляючи з однокласниками, порушував поведінку, тому вчителька на декілька уроків пересадила його за вільну парту. Ту, що незавершена. Це нормальна парта, така як інші, лишень цього шпону не було», - пояснює педагог. 

Лариса Остапчук розповідає, що сьогодні мама хлопчика підтвердила факт, що грошей у неї не вимагали. Через скандал у школі розпочали внутрішнє розслідування: класний керівник пише пояснення, чому в класі виник конфлікт, а з дітьми працюватиме психолог.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Луцьк отримав понад мільйон медичної субвенції
Наступна новина Новим головою волинської «Солідарності» став Іван Мирка
Останні новини
Схожі новини