Школяр, брат якого воює в АТО, змушений єдиний сидіти за старою партою

Школяр, брат якого воює в АТО, змушений єдиний сидіти за старою партою
джерело: osvitoria.media

На Волині, у матері, яка виховує 5 дітей, один з яких вже 3 роки на передовій, захищає Україну, вимагали гроші на шкільну парту для молодшого сина. Тепер він змушений вчитись за старою, непридатною для навчання партою. 

Про це написав Володимир Бут-Гусаїм на своїй сторінці у Facebook.

Читайте також: На будівництво дитячого будинку у Рожищі виділили 2 млн. гривень

«Перед початком навчального року в Загальноосвітній школі І-ІІ ступеня села Рудка-Козинська Рожищенської районної ради Волинської області, класний керівник Плоцидим Марія Іванівна подзвонила до пані Стащук Олени і просила 300 гривень на нові парти для класу, де навчається її син Станіслав», – пише чоловік.

Мати відповіла їй, що не в змозі дати грошей, оскільки сама вона тільки після операції, та лікувала свого старшого сина Владислава, який зараз перебуває на Сході України.

Та не зважаючи на це, ні класний керівник, ні директор закладу Остапчук Лариса Миколаївна не зрозуміли становище матері.

Тому син багатодітної матері залишився на сьогоднішній день сидіти за непридатною для навчання партою. Він такий єдиний у своєму класі, бо усі інші сидять за новенькими партами.

Читайте також: У їдальні нової луцької школи можна розраховуватися банківською карткою

«Давайте всі разом допоможемо купити найкращу парту для хлопця, аби хоч якось віддячити матері, яка виховала сина Владислава, котрий вже 3 роки захищає нас на Сході України», – пише Воло димир Бут-Гусаїм.

РЕКВІЗИТИ: 5168 7422 1105 8023 ПриватБанк, Володимир Бут-Гусаїм, деталі за телефоном: 0666692557


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Мама на стилі: ексцентрична Олена та смілива Агнія
Наступна новина Завод з виробництва утеплювальних матеріалів ігнорує екологічну службу
Останні новини
Схожі новини