Скандал у Зе-команді на Волині. Представник «Слуги народу» у районі відмовився працювати з партією

Скандал у Зе-команді на Волині. Представник «Слуги народу» у районі відмовився працювати з партією
Нардеп від «Слуги народу» Валерій Стернійчук, претендент на посаду міського голови Володимира Микола Юнак та представник Зе-команди у Володимир-Волинському районі Павло Горошкевич

Представник Зе-команди у Володимир-Волинському новоутвореному районі Павло Горошкевич заявив, що відмовляється працювати зі «Слугою народу», оскільки обласний штаб вирішив підтримати на посаду міського голови Володимира Миколу Юнака.

Про це він розповів у відео, яке опублікував на своїй сторінці у фейсбуці 15 вересня, повідомляє БУГ.

«Ми з командою не можемо підтримувати рішення політичного штабу і осередку стосовно висунення кандидата на посаду міського голови у Володимирі-Волинському Миколи Юнака», – сказав Горошкевич.

Також він пояснив, чому проти того, аби на міського голову висунули Миколу Юнака:

«Микола Юнак не здатен працювати в команді, поваги в місті не має, всі його знають як людину, яка не дотримує свого слова. Для нього боротьба з корупцією – це пустий звук. Він буде працювати на власне збагачення і розвиток свого бізнесу, а не на розвиток міста».

Тому, заявив Горошкевич, він припиняє свою роботу як представник «Слуги народу» в районі.

Нагадаємо, бізнесмен Микола Юнак балотуватиметься на посаду міського голови Володимир-Волинського від партії «Слуга народу».


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Екс-очільниця РДА заявила, що йде на голову Рожищенської громади
Наступна новина Верховна Рада скасувала довідки про несудимість на місцевих виборах
Останні новини
Схожі новини