Скандальний телеміст з Росією проводити не будуть

Скандальний телеміст з Росією проводити не будуть
Кадр з анонсу телемосту «Треба поговорити»

Телеканал NewsOne повідомив про скасування телемарафону «Треба поговорити».

Про це йдеться в заяві на сайті каналу, – пише TheБабель.

Нагадаємо, 8 липня російський державний телеканал «Россия 24» анонсував проведення телемосту з українським NewsOne. Планувалося, що з боку Росії його буде вести шоумен Андрій Малахов, з українського боку — ведучий і генеральний продюсер NewsOne Василь Голованов.

На каналі заявили, що «спроба організувати майданчик для обговорення неполітичних питань призвела до того, що проти нашого телеканалу була масована інформаційна атака».

«Планувалося організувати перший неполітичний телеміст між людьми з України та Росії. Його ведучими повинні були стати далекі від політики Андрій Малахов і Марія Сіттель. Тому ми вважаємо, що такі дії щодо телеканалу повертають Україну за часів прямого залякування і тиску на журналістські свободи», — йдеться в заяві.

Тому було прийняте рішення про скасування телемарафону. «У зв'язку з інформаційною кампанією проти своїх журналістів, загрозою нападу на канал і використанням його імені у передвиборчій кампанії низки українських партій ми змушені припинити підготовку телемарафону «Треба поговорити», — підкреслили організатори телемосту.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Ігор Поліщук пояснив, чому отримує 200% премії
Наступна новина У Луцьку два роки не можуть знайти орендаря для їдальні «Берізка»
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні