Ігор Поліщук пояснив, чому отримує 200% премії

Ігор Поліщук пояснив, чому отримує 200% премії
Радник луцького міського голови Ігор Поліщук

Радник луцького міського голови Ігор Поліщук сказав, що отримує премії у розмірі 200% від посадового окладу, тому що останній – лише чотири тисячі гривень.

Про це він сказав в інтерв’ю «ВолиньPost».

«Є постанова Кабміну, яка регламентує порядок оплати праці працівників органу місцевого самоврядування. Згідно з нею, оклади дуже низькі. В мене, наприклад, оклад становить понад 4 тисячі. Для того, щоб зарплата хоч якось пристойно виглядала, вона регулюється преміями. В інших працівників премія може бути меншою, але розмір окладу – значно більший, бо є, наприклад, велика вислуга років, ранг, інші доплати», – сказав посадовець.

«Ті, хто пише про наші премії, ніколи не вказує розмір у грошовому еквіваленті, лише у відсотках. Минулого року я отримував на руки у середньому 18 тисяч гривень в місяць. Це вже з усіма надбавками. Мало це чи багато - суб’єктивне питання. Але, якщо ми не хочемо обманювати самі себе, то мусимо розуміти, що за нормальну роботу людина мусить отримувати нормальні кошти. Або ж це буде чиновник, який офіційно отримує невелику зарплату, але при цьому бере гроші за вирішення питань, хабарі та обкрадає бюджет. Вибирати людям», – додав він.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Як у Полонці святкували Івана Купала
Наступна новина Скандальний телеміст з Росією проводити не будуть
Останні новини
Схожі новини