Скільки абітурієнти з Волині заплатять за пробне ЗНО цьогоріч

Скільки абітурієнти з Волині заплатять за пробне ЗНО цьогоріч

Вартість пробного ЗНО цьогоріч становитиме від 213 до 309 грн. Найменшу вартість за складання пробного ЗНО у 2022 році пропонує Харківський регіональний центр оцінювання якості освіти, що обслуговує мешканців Харківської, Полтавської та Сумської областей. Учасники тестування з цих регіонів матимуть можливість скласти один пробний тест за 213 грн.

Йдеться на порталі Освіта.юа.

Одеський регіональний центр оцінювання якості освіти пропонує скласти один пробний тест за 270 грн. Івано-Франківський центр – за 282 грн.

Мешканці Донецької і Луганської областей, яких обслуговує Донецький РЦОЯО, та Дніпропетровської й Запорізької областей, які обслуговує Дніпропетровський РЦОЯО, зможуть скласти тест пробного ЗНО за 285 грн.

Херсонський, Вінницький, Львівський регіональний центр оцінювання якості освіти, який обслуговує і Волинь, пропонують мешканцям своїх регіонів скласти один тест пробного ЗНО за 300 грн.

Найдорожчою буде участь у пробному тестуванні для мешканців Чернігівської, Черкаської, Київської областей та міста Києва – 309 грн.

Реєстрація для участі в пробному зовнішньому незалежному оцінюванні триватиме з 05 до 22 січня 2022 року на сайті відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти.

У 2022 році пробне зовнішнє незалежне оцінювання з української мови, української мови і літератури відбудеться 19 березня, з історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, а також з іноземних мов (англійської, іспанської, німецької та французької) – 26 березня. Кожен з учасників матиме можливість скласти один тест у кожний з тестових днів.

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В Україні за добу виявили більш як 6 тисяч хворих на ковід. Статистика
Наступна новина Роздали 8 тисяч подарунків. Святковий автобус із Миколаєм завершив тур Луцькою громадою
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні