Скільки часу в дітей зберігаються антитіла до ковіду

Скільки часу в дітей зберігаються антитіла до ковіду

Ізраїльські вчені дослідили 1000 дітей, які потрапили до лікарні, починаючи від жовтня 2020 року. У дітей з часом знижується рівень антитіл до COVID-19. Антитіла тримаються щонайбільше 4 місяці.

Такого висновку дійшли дослідники з медичного центру "Шаарей Цедек" в Ізраїлі ,повідомляє ТСН з посиланням Israel Hayom.

Медики зробили тести на антитіла дітям, які надходили до відділень невідкладної допомоги у лікарнях Ізраїлю. Близько 10% з них раніше хворіли на коронавірус, але тільки половина з них знали про це.

"Серед пацієнтів рівень антитіл поступово знижувався після одужання. У крові більшості дітей, які були перевірені через чотири місяці після захворювання, антитіл не виявили", - йдеться в дослідженні.

Участь у дослідженні взяли 1000 дітей, які надходили до медзакладу впродовж кількох місяців, починаючи з жовтня 2020 року.

Читайте також: В Україні виявили 1 353 нових хворих на коронавірус


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина До Музею волинської ікони повернули вівтар костелу 17 століття
Наступна новина Коронавірус в Україні: 695 хворих та 17 смертей
Останні новини
Схожі новини