Скільки грошей витратили на ремонт дороги Устилуг – Луцьк – Рівне

Скільки грошей витратили на ремонт дороги Устилуг – Луцьк – Рівне

На реконструкцію дороги Н-22 Устилуг – Луцьк – Рівне використали 366,5 млн гривень – трохи більше від половини запланованої суми.

Про це повідомили 11 грудня під час оперативної наради у Волинській обласній держадміністрації.

За словами начальника департаменту фінансів ВОДА Ігоря Никитюка, станом на 1 грудня на ремонт дороги, яка з’єднує обласні центри, використали 366, 5 млн грн. Поміж тим, на ремонт дороги передбачено 663, 3 млy гривень «митних» коштів, тобто грошей, які перераховує митниця за рахунок перевиконання індикативних показників. 

Ремонтні роботи на дорозі розпочалися ще у червні 2017 року, загальний кошторис – 888, 7 млн грн. Поміж тим, під час візиту на Волинь Прем’єр-міністра України Володимира Гройсманаповідомляли, що загальна протяжність поточного ремонту – 81,7 км, а кошторисна вартість проекту – 888,7 млн грн. 

У поточному році планують ввести в експлуатацію 44,4 км дороги. Зокрема, станом на 5 жовтня 2017 виконано роботи на суму 264,3 млн грн. Відтак завершити роботи на об’єкті планували до грудня поточного року.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина РЦ «Промінь»: у луцькому Multiplex - допрем'єрний показ фільму «Зоряні війни: Останні джедаї»
Наступна новина Ніч рекламожерів: у Луцьку показали відверту та шокуючу рекламу. ФОТО. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини