Скільки коштуватиме День міста Луцька

Скільки коштуватиме День міста Луцька
Фото ілюстративне

У перші дні осені, 4 та 5 вересня лучани та гості міста відзначатимуть День міста різноманітними заходами. Цьогоріч Луцьку виповнюється 936 років.

Тож у мерії затвердили кошторис видатків на проведення заходів з нагоди свята, йдеться у розпорядженні міського голови Ігоря Поліщука, – пише ВолиньPost.

До Дня міста мають забезпечити святкове оформлення, благоустрій, належний санітарний стан проспектів, вулиць та майданів, Меморіального комплексу «Вічна Слава», парків та скверів, в’їзних шляхів у місто, історичних місць, Алеї почесних поховань. Оформлять квітами центральну частину Луцька. Впродовж двох днів працюватимуть у місті фонтани.

Загалом, відповідно до кошторису, на відзначення Дня міста витратять 180 тисяч гривень. Найбільшу суму - по 49 тисяч - передбачили на харчування делегатів і учасників урочистих заходів та світлотехнічні послуги.

Також виступить на День Луцька український рок-гурт «СКАЙ». Очікувана вартість організації виступу колективу – 150 тисяч гривень.

Читати також: У Луцьку вшанували пам'ять захисників України. Фото


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На «Ягодині» затримали індійця з підробленим паспортом
Наступна новина Чому 72% українців готові звільнитись з роботи?
Останні новини
Схожі новини