Скільки коштуватиме в Україні космічний Інтернет Ілона Маска

Скільки коштуватиме в Україні космічний Інтернет Ілона Маска

Компанія Ілона Маска SpaceX доставила на орбіту 18-ю партію супутників Starlink для роздачі інтернету повідомляє автор блогу MC.today. Найближчим часом компанія планує вивести в космічний простір 19-ю партію. За один політ ракета може доставити максимум 60 апаратів. Зараз на орбіті майже тисяча супутників, а, щоб запустити роздачу інтернету, Ілону Маску необхідно вивести мінімум 12 тис. супутників. Але в планах Маска доставити на орбіту 42 тис. Апаратів.

Супутниковий інтернет від SpaceX зможе покрити всю планету і буде доступний за низькою ціною. У нього буде висока швидкість передачі даних і низька затримка сигналу. У компанії заявляли, що вартість місячного абонемента становитиме $ 99. Так, в українських реаліях це дуже дорогий інтернет, але для США і Європи це навіть занижена ціна – зазначають експерти.

Супутники Starlink повністю покривають територію України. До кінця весни цього року компанія повинна завершити тестування інтернету і взятися до продажів абонементів і терміналів. Для того щоб цей інтернет працював на нашій території, Україна має закупити термінали і антени, аби можна було підключати свої пристрої.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Covid-19 на Волині: 182 нових хворих, 88 одужань за добу
Наступна новина У Сумах зник юнак. Ймовірне місце перебування - Луцьк
Останні новини
Схожі новини