Скільки людей намагалися незаконно виїхати за кордон через Волинь під час війни

Скільки людей намагалися незаконно виїхати за кордон через Волинь під час війни

За 5 місяців кордон в межах області перетнули майже 1,5 мільйона осіб та понад 400 тисяч транспортних засобів. Від початку війни через волинські пункти пропуску прослідували 1 мільйон 200 тисяч громадян, з них: більш ніж 700 тисяч вибули за кордон і понад 400 тисяч в'їхали в Україну. 

Через державний рубіж цьогоріч прикордонники Волинського загону з різних причин не пропустили майже півтори тисячі осіб, 1088 із них – в період воєнного стану. Під час прикордонного контролю інспектори виявили близько сотні правопорушників, які намагалися незаконно перетнути українсько-польський кордон з підробленими або недійсними документами, – повідомляє пресслужба Волинського прикордонного загону. 

Читайте також: Вже три тижні до України повертається більше людей, ніж виїжджає, — Держприкордонслужба

З початку цього року охоронці кордону затримали близько 200 порушників законодавства з прикордонних питань, виявили 14 одиниць зброї, майже 170 боєприпасів та більше ніж 22 кілограми наркотичних речовин.

Припинили шість спроб незаконного переміщення товарів поза пунктами пропуску. Правоохоронці задокументували 12 спроб надання неправомірної вигоди за безперешкодний пропуск через кордон.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Перевізники хочуть 16 гривень. У Луцьку здорожчає проїзд у маршрутках
Наступна новина У Мінфіні пояснили, чому треба скасувати пільги на ввезення автівок
Останні новини
Схожі новини