Скільки роботодавців на Волині отримали компенсацію за працевлаштування ВПО

Скільки роботодавців на Волині отримали компенсацію за працевлаштування ВПО

На Волині послугою компенсації за працевлаштування переселенців за майже півтора року скористалися 329 роботодавців, які надали роботу для 739 людей із різних регіонів України.

Як поінформували в обласному центрі зайнятості, працедавці отримують компенсацію в розмірі 6 700 гривень упродовж двох місяців за кожну працевлаштовану людину, передає Суспільне

Найбільше роботодавці працевлаштували людей у сферах оптової і роздрібної торгівлі, переробної промисловості, сільського, лісового й рибного господарств, тимчасового розміщення та організації харчування, транспорту та інших сфер діяльності.

Прийом та розгляд заяв від роботодавців, які взяли на роботу переселенців, в центрах зайнятості на Волині триває. Також подати заявку на компенсацію можна на порталі Дія.

Довідково: компенсацію можуть отримати підприємці, які є платниками єдиного внеску на загальнообов’язкового державного соціального страхування, подають податкову звітність і не є бюджетними установами.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Двоє військовослужбовців з Волині отримали нагороди від Головнокомандувача Залужного
Наступна новина Війна забрала життя захисника з Волині
Останні новини
Схожі новини