Двоє військовослужбовців з Волині отримали нагороди від Головнокомандувача Залужного

Двоє військовослужбовців з Волині отримали нагороди від Головнокомандувача Залужного

Військовослужбовці з Ківерцівської громади Віктор Кальчук та Михайло Вендичанський отримали нагрудні знаки «Золотий Хрест» від Головнокомандувача Збройних сил України Валерія Залужного

Про це повідомили на фейсбук-сторінці громади. 

Нагрудним знаком «Золотий хрест» нагороджуються особи рядового і сержантського (старшинського) складу Збройних Сил України за успішне виконання бойових завдань під час проведення об'єднаних, антитерористичних операцій, а також операцій з підтримання миру та безпеки, високі показники у бойовій підготовці, бездоганне несення бойового чергування, вартової (внутрішньої) служби у повсякденній діяльності.

«Висловлюю щиру вдячність військовим від імені усіх жителів Ківерцівської громади за мужність та відвагу, за те, що ви віддаєте весь свій час та сили для захисту України та кожного з нас. Дуже шануємо вас і пишаємося, що в нашій громаді є такі захисники, як Віктор Кальчук та Михайло Вендичанський», – коментує міський голова Олександр Ковальчук.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Донеччині загинув Герой з Волині
Наступна новина Скільки роботодавців на Волині отримали компенсацію за працевлаштування ВПО
Останні новини
Схожі новини