Скільки заробляють волинські лісівники

Скільки заробляють волинські лісівники

На Волині середня зарплата лісівників за перший квартал 2021 року становить 13 821 гривню. Порівняно з аналогічним періодом минулого року вона зросла на 3600 гривень.

Про це повідомив головний лісівник області Олександр Кватирко під час бюджетної наради 13 квітня, інформують у пресслужбі Волинського ОУЛМГ.

Також він розповів про розміри податків, які сплачують лісівники до бюджетів усіх рівнів.

За результатами 2020 року, відомчі підприємства загалом до бюджету сплатили 363 млн 644 тис. грн, що на 37 млн 831 тис. грн більше, як роком раніше.

За підсумками роботи І кварталу 2021-го, до бюджетів усіх рівнів та ЄСВ державні лісогосподарські підприємства сплатили загалом 115 млн 212 тис. грн, повідомив Олександр Кватирко.

Читати також: Ліс на гроші – не завжди погано. Любомль. ЗА ПОРОГОМ ЛІСГОСПУ

«Зазначу, що державні лісогосподарські підприємства є чи не найбільшими роботодавцями у переважній кількості громад Волині. Лісівники  мають  гідну заробітну плату. Чисельність працівників у лісгоспах Волині становить сьогодні  2081 особу. Фонд оплати праці за результатами 1 кварталу  2021 року становив  87 млн 198 тис. грн», – розповів головний лісівник області.

Читати також: «За три роки ми навчилися заробляти більше, як за попередні». Стара Вижівка. ЗА ПОРОГОМ ЛІСГОСПУ

За його словами, з фонду заробітної плати до місцевого бюджету за І квартал 2021 р. перераховано 19 млн 645 тис. грн податку з доходів фізичних осіб та до державного бюджету 19 млн. 761 тис. грн єдиного соціального внеску.

Читати також: «А тепер площі після бурштину будемо засаджувати ми». Депутати жартують і садять сосни. РЕПОРТАЖ


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Розшукують волинянина, який зник іще в жовтні 2020 року
Наступна новина Волинянам почали робити щеплення китайською вакциною від коронавірусу
Останні новини
Схожі новини