Слух для Солі: У Луцьку терміново збирають гроші для дівчинки, яка з народження нічого не чує

Слух для Солі: У Луцьку терміново збирають гроші для дівчинки, яка з народження нічого не чує

У Луцьку просять допомогти зібрати кошти на операцію для 11-місячної Соломійки.

У дівчинки – двобічна сенсоневральна глухота. 

Тож єдиний шанс подарувати Солі світ звуків – це кохлеарна імплантація. Однак вартість імпланта – 26 тисяч доларів. Ця сума є захмарною для сім’ї дівчинки, тому у Facebook створили групу задля швидшого збору коштів.  

«Цей страшний діагноз прозвучав для нас вдруге... 5 років тому для нашого синочка Володі, цього року - для Соломійки. Страшно усвідомлювати те, що доця позбавлена одного з найважливіших відчуттів - чути», – пише мама маленької лучанки. 

«Коротко» про те, чому ми, батьки дітей з проблемами слуху, змушені самостійно шукати кошти на кохлеарну імплантацію. Справа в тому, що в Україні є державна програма по імплантації дітей і заміні мовних процесорів за бюджетний рахунок, АЛЕ сказати, що програма працює «з перебоями» - це не сказати нічого...

Наразі в черзі на державну імплантацію чекає майже 450 дітей! ( Соля 321) Вік значної частини яких наближається до критичного - 5р.! Цьогоріч держава виділила кошти на 116 імплантів - це мізер враховуючи те, яка кількість дітей потребує цієї операції...На жал,ь держава залишається «глухою» до потреб наших дітей...не залишаючи іншого виходу як звертатися до не байдужих людей по допомогу», – додає жінка.

4149 4991 1385 4283 Петро Мурашко ( тато) 

097 873 58 20 (мама) 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В Іваничівській райлікарні - нова головна лікарка
Наступна новина На Волині перекинувся автобус з пасажирами
Останні новини
Схожі новини