Служба зайнятості назвала найбільш затребувані на Волині професії

Служба зайнятості назвала найбільш затребувані на Волині професії

Найбільше затребуваними на Волині є кваліфіковані робітники з інструментом, працівники торгівлі та послуг, а також працівники обслуговування і експлуатації технологічного обладнання.

Про це повідомляє прес-служба Волинської обласної служби зайнятості на ринку соціальних послуг.

Протягом січня-листопада 2017 року у базі Волинської обласної служби зайнятості наявно 33 тисячі вакансій.

Станом на 1 грудня 2017 року кількість актуальних вакансій у Волинській області становила 2 955 одиниць. Найбільший попит спостерігався на кваліфікованих робітників з інструментом (23,2%), працівників сфери торгівлі й послуг (21,4%), робітників з обслуговування, експлуатації та контролю за роботою технологічного устаткування (15,1%), працівників найпростіших професій (15,1%), фахівців (7,3%).

Станом на 1 грудня 2017 року на 1 вакансію в середньому по області претендувало троє безробітних.

На початку грудня 2017 року 5 940 осіб отримує допомогу по безробіттю. Середній розмір допомоги по безробіттю у листопаді 2017 року становив 1 918,6 грн.

Раніше повідомлялося, що Волинський центр зайнятості працевлаштував понад 23 тисячі осіб за період з січня по листопад 2017 року.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Депутати Волиньради не затвердили бюджет. ВІДЕО
Наступна новина Курс валют на 19 грудня: долар і євро продовжують рости
Останні новини
Схожі новини