Смачно і естетично: «Карабас Барабас» пропонує кейтерінг на свята

Смачно і естетично: «Карабас Барабас» пропонує кейтерінг на свята

Відтепер замовити гарні та смачні страви для урочистостей та важливих подій можна у броварні «Карабас Барабас». В закладі пропонують чимало позицій.

Доволі популярним у світі став кейтерінг, адже часто організація, яка проводить той, чи інший захід, не має можливості завезти людей у заклад. Тож «шведський стіл» - ідеальний формат, який економить час та дає можливість неформального спілкування.

Відтепер мережа закладів «Карабас Барабас» пропонує свої послуги у цій сфері. До кожного – підходять індивідуально, однак вже розроблене універсальне меню. Тут збалансовані страви та інгредієнти підібрані для люде з різними смаками.

Зокрема, яскравості столу надають перепелині яйця з ікрою та гриби фаршировані перепелиними яйцями. Гарно дивиться та смакує грецький салат на шпашках. Для любителів сиру пропонують кілька закусок: брі з полуницею, крекером та м’ятою, а також сир з виноградом.

Більш поживні страви – міні-бургери, млинці з лососем, грінки з паштетом та брускети з язиком. Також є чималий асортимент м’ясних страв, наприклад крила на шпашках, курячі сердечка та курячий шашлик.

Окрасою та родзинкою столу може стати фарширована щука.
Для замовлення кейтерінгу потрібно звернутися до адміністратора. Номер телефону: 066 600 400 2.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Луцькі студенти «намалювали» портрет Андрія Разумовського
Наступна новина Побороти корупцію за 1 гривню. У Кабміні анонсували запуск нової системи на митниці
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні