Луцькі студенти «намалювали» портрет Андрія Разумовського

Луцькі студенти «намалювали» портрет Андрія Разумовського

Студентам Луцького національного технічного університету провели заняття з менеджменту в офісі Будівельної компанії «Інвестор».

На заняття вони підготували презентаційні матеріали про стилі управління БК «Інвестор», а також «намалювали» портрет керівника компанії Андрія Разумовського, обґрунтовувавши його характеристики, йдеться на сайті університету.

Майбутні менеджери розпитували у бізнесмена, які види управління він використовує, які інструменти та методи застосовує, а також – про особливості реалізації операцій з організації виробництва.

Андрій Разумовський наголосив, що «Інвестор» має потребу у кваліфікованих кадрах, а студенти мають можливість спробувати себе на робочих місцях під час проведення таких занять.

Практичні заняття на провідних підприємствах – звична практика в університеті.

«Цілями дуальної освіти є просторове і часове поєднання за принципом 50 на 50% навчання у Луцькому НТУ та на підприємствах, установах, організаціях різних форм власності (так звані «сендвіч»-курси). Студент не просто навчається в університеті, що спеціалізується на підготовці менеджерів, але й отримує досвід роботи під час пар, стажувань на підприємствах», – повідомляють в університеті.

Більше інформації про Будівельну компанію «Інвестор» можна дізнатися у відділі продажів:

Телефон: 096 030 20 10

Адреса: м. Луцьк, вул. Коперника, 13 в

Сайт: investor.lutsk.ua

Facebook: investorlutsk

Інстаграм: bud.investor

Youtube: Інвестор


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Дві волинські школи потрапили у ТОП-5 найбагатших в Україні
Наступна новина Смачно і естетично: «Карабас Барабас» пропонує кейтерінг на свята
Останні новини
Схожі новини