Смачно і корисно. У продажі з'явилися «Компоти» від волинських лісівників

Смачно і корисно. У продажі з'явилися «Компоти» від волинських лісівників

Консервні цехи лісогосподарських підприємств Волині розширили асортимент «Компотів». Окрім вишневих, смородинових, сливових, малинових та аличевих, почали випускати ожинові, чорничні, горобинові компоти.

Як розповіли у прес-службі Волинського ОУЛМГ, рецептуру найпопулярнішого свого часу фруктового напою розробили технологи-лісівники близько 30 років тому. 

Сьогодні компоти виготовляють чотири цехи державних лісогосподарських підприємств – ДП  «Цуманське ЛГ», ДП «Маневицьке ЛГ», ДП «Колківське ЛГ» та ДП СЛАП «Любешівагроліс».

Лісівники Волині висловлюють сподівання, що мода на натуральність у харчуванні стане настільки потужною, що навіть школярі та студенти із задоволенням втамовуватимуть спрагу смачними та корисними компотами і соками місцевого виробництва.

«Займаючи мінімум місця, баночка «Компоту» від лісівників Волині довго тішитиме вас та вашу родину. Дві якості в одній пляшці – втамувати спрагу та скуштувати справжні ягоди – стиглі, соковиті. Лісівнича родина запрошує українців посмакувати дарами лісу в оновленому вигляді», – ідеться у повідомленні.

Придбати продукцію власного виробництва консервних цехів Волинського ОУЛМГ можна онлайн: www.lisovychok.com.ua. Нагадаємо, магазин «Лісовичок» тепер працює в Інтернеті.

Та у фірмових магазинах «Лісовичок», що за адресами:

магазин «Лісовичок», с. Гаразджа (автошлях Луцьк – Рівне, за 3,5 км від Луцька, поряд із кафе «Білочка»;

рекреаційний пункт «Пролісок», Ківерцівський район (1 км від м. Ківерці);  

с. Гряда, Шацький район; Маневицький р-н, с. Оконськ, біля АЗС «Журавлина», траса Київ – Варшава).


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Відгримів фестиваль «Осінні барви Торчина»
Наступна новина Холод, дощі і трошки бабиного літа. Прогноз на осінь від волинських синоптиків
Останні новини
Схожі новини