Смертельна аварія у Луцьку на Потебні. Водієві, який їхав п'яний, оголосили про підозру

Смертельна аварія у Луцьку на Потебні. Водієві, який їхав п'яний, оголосили про підозру
Місце аварії (фото ГУНП у Волинській області)

Лучанину Романові Бузулуку – учасникові аварії, в якій загинула жінка, – оголосили про підозру.

Про це стало відомо із повідомлення пресслужби обласної прокуратури.

Нагадаємо, ДТП сталася ввечері 27 вересня у Луцьку на перехресті вулиць Гнідавської і Потебні.

Згодом стало відомо, що за кермом авто Infiniti QX 50, яке зіткнулося з Volkswagen Passat, був чоловік керівниці сектору комунікації Головного управління Нацполіції у Волинській області Ольги Бузулук Роман Бузулук. 

За повідомленням прокуратури, 41-річному жителю Луцька повідомили про підозру в порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілої (ч. 2 ст. 286 КК України).

Слідство встановило, що увечері 27 вересня 2020 року чоловік, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння за кермом автомобіля Infiniti-QX50, на вулиці Потебні у Луцьку порушив Правила дорожнього руху, і це призвело до зіткнення його авто із автомобілем Volkswagen Passat B6.

У результаті ДТП загинула 47-річна жінка. Ще одну пасажирку автомобіля Volkswagen Passat B6 доправили у лікарню із травмами.

У кримінальному провадженні триває досудове розслідування.

Зауважимо, що санкцією ч. 2 ст. 286 КК України за порушення правил безпеки дорожнього руху, особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілого, передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Читати також:

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В Україні оголосили конкурс на кращий ескіз великого Державного Герба. Обіцяють премії
Наступна новина В Україні знову виявили понад 4 тисячі нових хворих на COVID-19
Останні новини
Схожі новини