Сніг і мороз до -8: якою буде погода на вихідних

Сніг і мороз до -8: якою буде погода на вихідних
фото ілюстративне, джерело: pixabay

На вихідних погода буде мінливою: в суботу сніговий фронт переміститися на частину територій півдня і сходу, а в неділю там очікується сонце, але сніжитиме уже в західних областях.

Також буде стабільний мороз в нічний час, навіть до -7, а вдень скромні 1-3 градуси вище нуля, – передає Сьогодні

У суботу, 17 листопада, в західних областях очікується суха і сонячна погода, але тепла не буде: вдень 1-3 градуси, на Закарпатті до +7; в нічний час 5-7 морозу.

Приблизна такою вона буде в центрі, на півночі і сході країни: вдень 0-3 вище нуля; вночі – 4-6 морозу, в північних областях до -8. Буде всюди без опадів за винятком Донецької області, де очікується сніг.

На півдні сніг пройде в Запорізькій і Херсонській областях, а в Криму дощ. Температура вдень 1-3 тепла, вночі – до -3.

У неділю, 18 листопада, переміститься сніжна погода з південного сходу на північ і захід. Так, в західних областях сніжитиме у всіх областях, крім Закарпатської. Температура вдень 1-3 тепла, вночі 5-7 морозу.

У центрі країни синоптики обіцяють сніг в Житомирській і Київській областях. Температура вдень 0-2 градуси, вночі 4-6 морозу. У північних областях також пройде сніг, а вночі там буде до -8 градусів.

На сході і півдні – без опадів і сонячно. Вдень очікується до +3. Вночі в східних областях 4-7 морозу, на півдні – до -3.

Нагадаємо, справжня зима прийшла в Україну вже 14 листопада. Сніг пройшов в декількох містах країни, але найбільше «порвало» столицю: безліч ДТП, все місто зупинилось в заторах, водії на лисій гумі намагалися «вижити» на дорогах. Читайте детальніше, як Київ пережив перше випробування снігом.

Читати також: До Криму прийшла зима: з'явилися фото засніжених вулиць


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Індекс олів'є: вартість святкового салату зросла майже на третину
Наступна новина Таємничий будинок Миколи Голованя вночі. ФОТО
Останні новини
Схожі новини