Снігова толока: мери двох волинських міст чистили лопатами дороги

Снігова толока: мери двох волинських міст чистили лопатами дороги
Мер Нововолинська Борис Карпус

Міський голова Нововолинська Борис Карпус та міський голова Ковеля Ігор Чайка доєдналися до «Снігової толоки». Разом з місцевими мешканцями вони очистили низку вулиць від снігових заметів.

Про це розповідають на сайті Нововолинської та Ковельської міських рад. 

Так, у Нововолинську міський голова Борис Карпус попрацював біля амбулаторії загальної практики сімейної медицини №2 та Нововолинської ЦМЛ. Культпрацівники наводили лад біля Палацу культури. Спортивний майданчик біля Нововолинського ліцею №1 прибирали тренери. На його пропозицію відгукнулося чимало людей, працівників місцевих установ і підприємців, які спільними зусиллями очищали снігові замети.

  

У Ковелі мешканці громади також активно відреагували на звернення міського голови Ігоря Чайки щодо участі у флешмобі «Допоможи розчистити своє місто». Ковельчани працювали на прибудинкових територіях, біля підприємств, установ, організацій, своїх обійсть. Представники міської влади, серед яких голова, його заступники, прибирали від снігу парк імені Лесі Українки.

    

Нагадаємо, на Волині вирує негода. За кілька днів випала майже місячна норма снігу.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку хочуть змінити схему руху. Що нового пропонують?
Наступна новина МОЗ готує новий розподіл зон для позначення карантину
Останні новини
Схожі новини