Випало 70% місячної норми: Луцьк продовжують чистити від снігу

Випало 70% місячної норми: Луцьк продовжують чистити від снігу

8 лютого місто Луцьк та села територіальної громади накрила снігова завіса. Сильний та інтенсивний снігопад, що розпочався в ніч з неділі на понеділок, продовжився протягом минулої доби. Випало 70 % місячної норми. Снігоочисна техніка працює на вулицях міста й зараз.

Про це повідомляють на сайті Луцькради.

Увесь цей час на дорогах міста працювало 8 одиниць техніки, ще 11 – на тротуарах, було задіяно близько 60-ти двірників. На територіях приєднаних громад сніг прибирали 4 грейдери та 5 тракторів.

Міський голова Ігор Поліщук особисто контролював процес прибирання снігу. Ввечері він зустрівся з працівниками КП “Луцькспецкомунтранс”. Подякував водіям за складну та відповідальну роботу, і, щоб не змерзли, – пригостив гарячим чаєм.

«Сьогодні навіть багато підприємців допомагало нам прибирати сніг. І ми дякуємо лучанам, які просто чистять ганок біля себе, біля свого магазину, будинку чи під’їзду. Ми разом робимо роботу, яка робить наше місто більш комфортним. Снігопади серйозні, але нічого страшного. Є техніка, працюємо», – сказав Ігор Поліщук.

     

 

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина За професіоналізм та милосердя: як і хто з волинян може отримати «Орден Святого Пантелеймона»
Наступна новина Негода не відступає: на Волині знову прогнозують хуртовини та ожеледицю
Останні новини
Схожі новини