СНУ переміг у конкурсі від Мінкульту. Готують зібрання творів Лесі Українки в 14 томах

СНУ переміг у конкурсі від Мінкульту. Готують зібрання творів Лесі Українки в 14 томах
Фото ілюстративне

Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки переміг у конкурсі від Міністерства культури та інформаційної політики України і готуватиме Повне академічне зібрання творів Лесі Українки в 14 томах.

Про це на своїй сторінці повідомив проректор з навчальної роботи та рекрутації СНУ імені Лесі Українки Юрій Громик у фейсбуці.

«Приємна і важлива перемога!
Щирі вітання всьому творчому колективу, який об'єднав близько 30 науковців Університету Лесі Українки та інших закладів вищої освіти і наукових установ України.
Подяка всім, хто готував, презентував, обстоював, підтримував і високо оцінив наш проєкт!», – йдеться у дописі. 

Нагадаємо, волинські науковці подали заявку в Міністерство культури та інформаційної політики України і беруть участь у мистецькому конкурсі з розроблення моделі інформаційного продукту графічного характеру на тему «Виробництво поліграфічної продукції» («Творчість Лесі Українки. Повне академічне зібрання творів Лесі Українки»). У разі перемоги в конкурсі творчий колектив отримає кошти на видання 14-томника. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Назвали три найпопулярніші способи, як зручно передати показники газового лічильника
Наступна новина На Волині ще нікого не оштрафували за порушення карантину. Складених протоколів - 64
Останні новини
Схожі новини