Собаководство в Китаї стало трендом. ВІДЕО

Собаководство в Китаї стало трендом. ВІДЕО

У Китаї нова мода − на собак. Якщо у вісімдесятих роках мати чотирилапого друга могли тільки заможні члени суспільства, то тепер у зв'язку з збагаченням середнього класу, пса може дозволити собі кожен. Тому за останніх кілька років кількість власників собак зросла у кілька разів.

Зараз в Китаї існує податок на котів та собак. Проте любителів домашніх тварин це не зупиняє. Користуючись цією тенденцією компанії що надають товари та послуги для собак добре збагачуються. Спектр послуг найрізноманітніший − від елітних кормів та уроків плавання й до спеціальних собачих кінотеатрів. За підрахунками фінансистів до 2020 року власники собак будуть витрачати на своїх улюбленців понад 7 мільярдів доларів в рік. Це вдвічі більше ніж в цьому році.

В будинку відпочинку для тварин собаки можуть поплавати в байсені, а також побувати в кінотеатрі, де зазвичай показують тематичні відео з іншими собаками, білками та морськими свинками. Тут можна і відсвяткувати день народження чотирилапого друга. Лідія Ван витратила на ювілей свого собаки Абу десять тисяч юанів.
Такий бум популярності на собак також можна пояснити складною демографічною ситуацією в країні. Адже все більше людей вирішують не заводити дійте, натомість мати чотирилапого друга.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Медична реформа: за які медпослуги не будемо платити
Наступна новина Лише цього тижня у ТзОВ «Апельсин» маршрутизатори TP-LINK за акційними цінами. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини