Сьогодні на Волині у двох ОТГ вибори, у чотирьох – довибори

Сьогодні на Волині у двох ОТГ вибори, у чотирьох – довибори
Фото ілюстративне

У неділю, 22 грудня, відбудуться перші вибори у Сошичненській громаді Камінь-Каширського району та Доросинівській громаді Рожищенського району. Також у чотирьох громадах проведуть довибори.

Нагадаємо, Центральна виборча комісія у жовтні призначила на 22 грудня 2019 року перші місцеві вибори у 86 ОТГ в Україні.

У Сошичненській громаді (Сошичненська сільська рада, Карасинська сільська рада) двоє кандидатів на посаду голови: Ігор Волосюк та Світлана Сидорук.

На голову Доросинівської громади (Доросинівська сільська рада, Береська сільська рада, Вічинівська сільська рада, Ворончинська сільська рада, Немирська сільська рада) претендують шестеро кандидатів: Микола Вавренчук, Олександр Віннік, Микола Касянчук, Віктор Косарик, Олексій Наюк, Віктор Ткацевич.

Також цього дня відбудуться додаткові вибори депутатів у Підгайцівській громаді Луцького району, до якої доєднується Романівська сільська рада; в Дубечненській громаді Старовижівського району, до якої доєднується Кримненська сільська рада; у Смідинській громаді Старовижівського району, до якої доєднується Журавлинська сільська рада; у Турійській громаді Турійського району, до якої доєднується Соловичівська сільська рада.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Помер тренер Луцького НТУ
Наступна новина «Різдво святкуватимемо 7 січня», – заява Володимир-Волинської єпархії ПЦУ
Останні новини
Схожі новини