Сьогодні у Луцьку прощатимуться із загиблим 25-річним військовим

Сьогодні у Луцьку прощатимуться із загиблим 25-річним військовим

В обласному центрі Волині прощатимуться з Владиславом Недільком, який загинув на російсько-українській війні під Лисичанськом.

Про це ІА «Волинські Новини» повідомила волонтерка волонтерського центру «Серце патріота» Уляна Степаненко.

З її слів, прощання із загиблим Героєм планується орієнтовно о 17.00 на Театральному майдані. Наразі тіло загиблого військового везуть додому, а через те, що ситуація на дорогах складна, точний час прибуття невідомий.

«Шановні патріоти, волиняни, маємо гідно зустріти земляка Владислава Неділька, який загинув 26 лютого в Луганській області.

Його сьогодні везуть додому, на Волинь, приблизно о 17 годині буде прощання на Театральному майдані. Приходьте вшанувати Героя! Вічна пам'ять нашому Захиснику!

Оскільки дорога зараз складна, точну годину зустрічі повідомимо додатково!» – звертаються волонтери.

Нагадаємо, 26 лютого Луцький міський голова Ігор Поліщук повідомив, що нововолинець, старший солдат Неділько Владислав Олександрович, 1997 року народження загинув під час підриву ДРГ противника нашого танку під Лисичанськом.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Вінниці окупанти повністю зруйнували аеропорт: прилетіло 8 ракет
Наступна новина Ворог готує другу хвилю широкомасштабного наступу, - Данілов
Останні новини
Схожі новини