Сьогодні відбудеться суд над Савченко

Сьогодні відбудеться суд над Савченко

Засідання, як повідомляли адвокати, розпочнеться орієнтовно о 9.00 у Шевченківському райсуді Києва. Цю ніч Савченко провела в ізоляторі СБУ.

У Шевченківському районному суді у п'ятницю, 23 березня, відбудеться судове засідання з обрання запобіжного заходу народному депутату Надії Савченко.

Слідство за підтримки прокуратури внесло клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Читайте також: Затримання і допит Савченко – це зрежисовані Генпрокуратурою «маски-шоу», - помічниця нардепа

Савченко інкримінують вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 109 (дії, спрямовані на насильницьку зміну чи повалення конституційного ладу або на захоплення державної влади) ; ч. 1 ст. 14 (готування до злочину), ч. 2 ст. 28 (вчинення злочину групою осіб, групою осіб за попередньою змовою, організованою групою або злочинною організацією), ст. 112 (посягання на життя державного чи громадського діяча); ч. 3 ст. 258 (терористичний акт); ч. 1 ст. 258-3 (створення терористичної групи чи терористичної організації); та ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Японія не визнає вибори Путіна в Криму
Наступна новина Як рятують лелек на Волині. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини