«Сьогодні я в десять разів більше здатний вирішити, ніж тоді», - Бондар про роботу головою ОДА

«Сьогодні я в десять разів більше здатний вирішити, ніж тоді», - Бондар про роботу головою ОДА
Володимир Бондар

Екс-голова Волинської облдержадміністрації Володимир Бондар вважає, що у нинішній позиції і сьогодні може вирішувати в десть разів більше питань, ніж тоді, коли був губернатором Волині.

Про це він розповів в інтерв’ю «Першому».

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Володимир Бондар: «Я не будую до себе великих бар’єрів». СЕРЕД ПЕРШИХ

«Я і тоді, і тепер казав, що керувати областю в 36 років не можна. Не те, що людина неготова. В такому віці, як я сьогодні, і в моїй нинішній позиції, я в десять разів більше питань здатний вирішити, ніж тоді. От і все. Хоч я та сама людина, з тими ж моральними принципами. Але з іншим досвідом. Для прикладу, стоять люди в приймальні: одні освітяни, другі медики, треті лісники… Ти мусиш бути в кожному питанні компетентний, а це дуже складно. Якщо ти можеш бути компетентним – тоді ти глиба», - зазначає Володимир Бондар.

На час призначення головою ОДА Володимиреві Бондарю було 36 років. Дотепер він залишається наймолодшим із волинських губернаторів.

«Борис Клімчук (колишній голова Волинської облдержадміністрації, - авт.) прийшов на посаду перший раз в 47 років. Він був такий, як я зараз. Потім він 10 років керував областю, і ми вже його пам’ятаємо як зрілого серйозного керівника. Микола Ярославович (Микола Романюк, теж голова ОДА, - авт.) прийшов так само десь у 50 літ. Не пригадаю, скільки було років Французу, коли він став тут головою ОДА. Але точно знаю, що мені одному було 36, коли прийшов керувати областю.

Сьогодні бачу, що це зовсім інша ситуація: твій досвід у 50 і твій досвід у 36. Я сьогодні знаю всіх. Дві третіх парламенту – точно. Особисто. Практично всіх міністрів. Я знаю трьох президентів, спокійно спілкуюся з ними. Цей рівень вже не порівняти з тим, який був у мене тоді, в 36. Небо і земля», - каже екс-голова Волинської ОДА.

Довідково. Володимир Бондар, тоді нардеп від «Нашої України»,  був призначений на цю посаду 4 лютого 2005 року. Відповідний указ підписав Президент  Віктор Ющенко. Сталося це після Помаранчевої революції. Попередником Бондаря на посаді голови ОДА був Анатолій Француз. Нині Володимир Бондар – депутат Волинської облради, лідер фракції «Солідарність», заступник голови Держлісагенства України.

Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Луцька вулиця на світлині початку 20-х років. ЗГАДАТИ ВСЕ
Наступна новина 26 тисяч євро для працівника СБУ: на Волині затримали іноземця за хабар
Останні новини
Схожі новини