Сьогодні-завтра поїду і подивлюся в чому причина, – підрядник про затоплення будинку Лесі Українки

Сьогодні-завтра поїду і подивлюся в чому причина, – підрядник про затоплення будинку Лесі Українки

Підприємство «Житлобуд-2», яке здійснювало реставраційні роботи в музеї Лесі Українки в Колодяжному, де затопило підвал одного з будиночків, обіцяє виправити ситуацію.

Про це ВСН розповів директор будівельної компанії Леонід Стефанович.

Нагадаємо, 25 лютого в білому будиночку Лесі Українки, що в Колодяжному на Ковельщині, затопило підвал. Про проблему повідомила керівниця Волинського краєзнавчого музею Оксана Ватажко. За її словами, проєктно-кошторисною документаціє передбачено і зроблено два типи гідроізоляції, однак вона не працює. Вода в підвалі музею стоїть з осені, однак нині рівень піднявся до 20 сантиментрів. 

Леонід Стефанович сказав, що про затоплення підвалу знає і з цим будуть розбиратися. Зазначає, що такого точно не повинно бути, і гадає:, що «Житлобуд-2» виправить цю ситуацію. Кажуть, що винних шукати не будуть і ходити «довкола» теж.

«Якщо вода пішли по стінах, то це наша вина, - ми виправимо стовідсотково. Якщо вона йде із землі - будемо шукати причину. Візьмемо проєктанта, замовників, поїдемо туди і вирішимо питання. Ясно, що так воно не повинно бути. Якщо є підвал, то він має бути сухим. Зрозуміло: сьогодні це не виправиться, потрібно декілька днів, а, можливо, місяць, щоб все підсохло. Проте сьогодні-завтра туди поїду і на місці подивлюся, у чому причина. Будемо з'ясовувати», - прокоментував кервник підприємства. 

Читайте такожНові форс-мажорні обставини, – Волинська ОВА про підтоплення білого будинку Лесі Українки


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Аспірантка Лесиного вишу стала аташе у Постійному представництві ООН
Наступна новина Ніщо не спинить нас. Найбільша цінність – воля: перед луцькими гвардійцями виступили «БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ»
Останні новини
Схожі новини