Спекотне літо із спекотними пропозиціями від Людмили Пенцак

Спекотне літо із спекотними пропозиціями від Людмили Пенцак

Один із засновників та ключових експертів проекту «Пігмаліон 3D» Людмила Пенцак, крім роботи над цим реаліті шоу, сьогодні хоче поділитися з читачами своїми «спекотними пропозиціями».

«Звичайно, реаліті-шоу «Пігмаліон 3D» забирає левову частку мого робочого та, скажу по секрету, і особистого часу», – каже Людмила Пенцак.

Читати також: У Луцьку стартувало унікальне реаліті-шоу

«Оскільки забезпечення дівчат максимальною кількістю корисних та доступних ресурсів – це велика відповідальність. Наш проект – це не лише перелік майстер-класів, а, передусім, зміна мислення та звичок учасниць. Для цього постійно потрібно тримати себе в тонусі із системою підзвітності перед іншими учасниками.

 

Але я не лише один із наставників в цьому проекті. Я, насамперед, коуч та бізнес-тренер. Здається дивним, що проект соціально спрямований і до чого тут бізнес.

Та я привідкрию завісу: усі без винятку дівчата прописали однією із цілей – зміну фінансового становища. І саме я, як бізнес-тренер та коуч, відчуваю, що можу допомогти їм в цьому. Тож слідкуйте за розвитком подій у нашому відео контенті.

Сьогодні ж я хочу поділитися своїми «гарячими» пропозиціями, від яких просто неможливо відмовитися.

Літо, спека…Зазвичай працівники в офісах подумки пакують валізи або листають варіанти пропозицій від туристичних агенцій, або ж переглядають світлини друзів та колег, що вже перебувають на відпочинку. У багатьох випадках таке розфокусування не лише зменшує продуктивність роботи команди, а й загострює синдром професійного вигорання. Особливо, коли можливості через певні життєві обставини поїхати за кордон НЕМАЄ.

Якраз для таких компаній та колективів, що перегружені додатковою роботою в сезон відпусток, і є мій новий тренінг «Професійне вигорання: симтоми, дії та рішення».

У місті багато хто знає, що мої тренінги – це глибокі трансформаційні техніки та інструменти. Проте коштують вони не дешево. Їхня вартість складає – 7300 грн. Але лише на літо я дарую знижку – 15% на нову тренінгову програму. Вартість тренінгу складе 6200 грн!

Ряд компаній, які підходять серйозно до питань ефективності та продуктивності, надають перевагу системному підходу. Тобто замовляють тренінг та коучингову програму для керівника, щоб впровадити всі інструменти отримані на тренінгу в щоденну роботу. Тож своє «Гаряче меню» я доповнюю наступними пропозиціями:

Замовлення тренінгу + коучингової програми на 6 тижнів (7300+6900 = 14 200). Лише літом пропоную знижку – 25%.Тож вартість цієї системної роботи буде коштувати 10 650 грн.

Замовлення тренінгу + коучінгової програми на 12 тижнів (7 300+11 700 = 19 000) Лише літом пропоную знижку – 25%.Тож вартість цієї системної роботи буде коштувати 14 250 грн.

Таких Спекотних пропозицій в мене ще ніколи не було!

Тож не втрачайте нагоди. Літо швидко закінчується!

Якщо вам цікаві інші програми тренінгів, ознайомитися з ними можна ТУТ.

Компанії, з якими я працювала, та відгуки учасників моїх програм.

Деталі за телефоном –  050 18 222 18


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинян шокувала двометрова змія, яка прилізла під хату. ФОТО
Наступна новина Повідомили, як працюватимуть сервісні центри Волині у вихідні
Останні новини
Схожі новини