У Луцьку стартувало унікальне реаліті-шоу

У Луцьку стартувало унікальне реаліті-шоу

Уже наступного тижня у Луцьку стартує абсолютно унікальний проект.

«Пігмаліон 3D» – це 30-денна трансформаційна програма для дівчат у форматі реаліті-шоу.

Цього тижня стануть відомі імена учасниць проекту.

Як повідомили організатори, протягом місяця з 10 учасницями реаліті-шоу працюватимуть найкращі експерти Луцька та всієї України. Дівчата вивчатимуть англійську мову, писатимуть свій бізнес-план, навчатимуться верхової їзди, працюватимуть з шеф-кухарем відомої ресторації та змінять гардероб за допомогою дизайнера.

Окрім того, кожна з учасниць зможе значно покращити усі сфери свого життя – від стосунків з близькими до фінансового благополуччя.

«Учора відбувся відбірковий тур і співбесіди з кандидатами. Попри те, що ми отримали майже пів сотні заявок на участь від конкурсанток, чимало дівчат віднеслися до участі у Проекті несерйозно. Хтось не підійшов нам за анкетними даними, комусь довелося відмовити під час телефонної розмови, і аж 7 кандидаток не з’явилися на саму співбесіду. Тож нам довелося проводити співбесіди у кілька етапів.

Ми шукаємо тих, кому дійсно потрібен цей Проект. Саме тому уже завтра проведемо додаткову, фінальну співбесіду. Тож у лучанок є остання, бонусна нагода взяти участь у шоу» - ділиться засновниця проекту «Пігмаліон 3D» та очільниця мовного центру «Мандарин» Юлія Яковлюк.

Зареєструватися можна тут

«Ми залучили до проекту тільки найкращих експертів – а це і бізнес-коучі, успішні бізнес-леді Луцька, котрі самі досягли вершин, арт-коучі, телеведучі, спеціалісти з різних галузей. Наш проект є соціальним, тобто у ньому візьмуть участь лише ті учасниці, котрі готові до змін та потребують нашої допомоги.

Ми будемо раді вітати на Проекті тих людей, які відчувають, що зможуть поділитися і особистим, і  корисним продуктом з учасницями. Зокрема, головний приз переможниці на разі становить 10 000 грн. Проте, він може бути збільшений у випадку залучення додаткових Партнерів проекту», – додає Юлія.

Бізнес-тренер, коуч Людмила Пенцак додає: «Як співорганізатор Проекту я щодня зустрічаю дівчат, жінок, котрим так хочеться допомогти, котрі в силу певних обставин не можуть реалізувати себе в освіті, в роботі, у спілкуванні. Ми хочемо донести до суспільства, що серед нас є жінки, котрі мають неабиякий потенціал, який треба відкрити.

Саме тому, перебіг проекту усі охочі зможуть переглянути на відео. Ми дуже вдячні нашим партнерам, котрі долучилися до цієї благородної справи, котрі допомагають нам фінансово та ресурсно.

У «Пігмаліоні» залучена велика команда – від фотографів та оператора, до координаторів, організаторів, тренерів та експертів. Якщо ви хочете стати одним із Партнерів – просто заповніть заявку на Партнерство, і ми розглянемо вашу участь у проекті».

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Сотні населених пунктів залишилися без світла через негоду
Наступна новина Як доглядати за матовим склом: поради від волинської компанії «Атлант плюс»
Останні новини
Схожі новини