Як колядував Дмитро Монатік. Спогади волинської співачки

Як колядував Дмитро Монатік. Спогади волинської співачки
Відомий співак з Луцька Дмитро Монатік

Відомий співак з Луцька Дмитро Монатік 12 років тому танцював під колядки. 

Він навіть їздив у турне Волинською областю зі співачкою Тетяною Ціхоцькою, – розповіла вона в інтерв’ю «Першому».

Монатік виступав у шоу «Коляда з Тетяною Ціхоцькою».

«Був такий колектив «Вуличні танці», який танцював хіп-хоп. Буквально на одну пісню «Колядник» ми вдягли тих хлопців в шаровари, вишиванки і вони показували трюки. Монатік був дуже спритним – він якраз показував акробатичні елементи. Це було у 2007 році. Йому дуже подобалось і він брав участь в турі Волинською областю, в якому було вісім концертів. Був дуже гарний, привітний хлопець, часто посміхався», – пригадала співачка.

«Навіть моя кума, яка викладала в нього в університеті, розповіла пізніше кумедний випадок. Вже десь перед Великоднем він не здав залік і пояснив це тим, що в нього було велике турне з Ціхоцькою. А вона йому: «Та я знаю, коли Ціхоцька виступає, а вже Пасха на носі», – сміється жінка.

«Монатік – молодець. Я тішусь за нього, тому що це людина, яка створила себе. Це його ніша, він її зайняв. Він сформувався під впливом американських виконавців, але це його стиль і його музика», – додала Тетяна Ціхоцька.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Нова радість стала»: як сотні лучан спільно заспівали колядку. ФОТОРЕПОРТАЖ. ВІДЕО
Наступна новина У понеділок, 14 січня, у Луцьку - дощ і ожеледиця
Останні новини
Схожі новини