Співак з Луцька Монатик влаштував особливим дітям справжню казку з динозаврами. ФОТО

Співак з Луцька Монатик влаштував особливим дітям справжню казку з динозаврами. ФОТО
Фото - Українські новини

Співак з Луцька Дмитро Монатік влаштував свято для дітей і прочитав їм сучасну казку в ТРЦ Gulliver в кінотеатрі «Оскар».

Про це повідомляють Українські Новини.

В приміщенні одного із залів кінотеатру співак прочитав дітям цікаву казку «Пригоди близнят Трітопів». Допомагали йому в цьому маленькі актори театру «Чорний квадратик».

Захід організував Mcdonald's у зв'язку з нововведенням: відтепер при купівлі «Хеппі міла» кожна дитина зможе вибрати іграшку або ексклюзивну книгу всесвітньо відомої письменниці і ілюстратора Крессіди Коуелл.

Крессіда Коуелл - популярна британська письменниця, автор пригодницьких романів для дітей. Всі її книги відрізняються яскравими персонажами і веселими пригодами.

Так, її твори лягли в основу мультфільму «Як приручити дракона». В рідній Великобританії автор відома не тільки як успішна письменниця, але і як ілюстратор власних творів. Крім того, вона сама виховує трьох дітей, для яких і придумує фантастичні історії.

Прогнозують, що кожні два місяці у ресторанах будуть з'являтися дві нові книги.

Читати також: Співак з Луцька Монатик показав зворушливі світлини з синами

Мета заходу - за допомогою зірок і вистави прищепити дітям і підліткам інтерес до читання і показати, що це дуже захоплююче заняття.

Крім того, як показують дослідження Ukrainian Reading Publishing Data 2018, кожен сьомий дорослий в Україні не читає книг своїм дітям, і тільки кожен п'ятий опитаний часто читає своїм малюкам.

Крім казки на заході всіх дітей, зокрема з багатодітних сімей та з інвалідністю, чекав фуршет зі всякими смаколиками і фотосесія з Монатіком і з цікавими декораціями з казки, в тому числі великі динозаври.

А на завершення заходу дітей чекав ще один сюрприз. Всі отримали першу книгу «Пригод близнят Трітопів».


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Мене часом так і називають Макарій Волноваський», - луцький священик зі Сходу. ІНТЕРВ’Ю
Наступна новина Чому лучани отримали у січні «захмарні» платіжки за опалення. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини