Відомий співак з Волині присвятив пісню племіннику, який загинув на фронті. ВІДЕО

Відомий співак з Волині присвятив пісню племіннику, який загинув на фронті. ВІДЕО

Український музикант, композитор і саундпродюсер Morphom (Роман Черенов), який родом із Ковеля) представив пісню Сила козака, яку він присвятив своєму загиблому на фронті племіннику.

Про це повідомляє НВ, 

Музикант повідомив, що присвятив цю пісню своєму племіннику Дмитру Дяченку, який пішов захищати Україну від росіян і загинув у боях 19 червня.

Вона про українських чоловіків, які встали на захист України зі зброєю в руках. Потреба захищати рідну землю від загарбників відродила в українських чоловіків давню силу козаків.

«Ідея пісні та перший куплет виникли за два дні до початку повномасштабної війни в Україні, тоді я ще не знав, що почнеться війна. Початок страшних подій відклав роботу над піснею, та 19-го червня на фронті загинув мій племінник Дмитро Дяченко. Отямившись від шоку, я вирішив дописати пісню та присвятити її пам’яті Дмитра», — поділився Morphom історією пісні.

«Герої не вмирають», — додав він.

Читайте також: Юний волинянин, який заспівав в укритті, зібрав майже мільйон переглядів. ВІДЕО


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Міська рада забезпечить джерелами резервного живлення малий і середній бізнес, – Поліщук
Наступна новина У Луцьку покриють 50% вартості придбаних незалежних джерел електричної енергії для ОСББ та ЖБК
Останні новини
Схожі новини