Міська рада забезпечить джерелами резервного живлення малий і середній бізнес, – Поліщук

Міська рада забезпечить джерелами резервного живлення малий і середній бізнес, – Поліщук

Міський голова Ігор Поліщук дав протокольне доручення директору департаменту економічної політики Борису Смалю напрацювати й найближчим часом подати на розгляд членів виконавчого комітету та депутатів міської ради пропозиції щодо забезпечення резервним живленням, дизель - генераторами або іншими джерелами живлення підприємців критичної інфраструктури некомунальної форми власності.

Про це йшлося на пленарному засіданні 37-ї сесії міської ради 30 листопада, інформує пресслужба мерії. 

«Хлібопекарні, підприємства транспорту та інші підприємства – це ті підприємства, від яких залежить життєдіяльність громади. Щоб ми не залишилися без хліба, без харчових продуктів, якщо, не дай Боже, не буде довго світла. Тому потрібно прорахувати які є потужності, які потужності необхідні і яким чином ми можемо долучитися: чи це буде співфінансування, чи інший спосіб», – наголосив міський голова. 

Ігор Поліщук закцентував на тому, що міська рада має підтримати малий і середній бізнес у місті: невеличкі кафе, магазини роздрібної торгівлі та інші заклади громадського харчування.

Щоб люди могли працювати, заробляти гроші та могли утримувати свої сім'ї

«Тут також необхідно прорахувати та вивчити питання щодо допомоги міської ради цим підприємцям та підприємствам. Маємо забезпечити їх джерелами резервного живлення для того, щоб вони могли працювати в умовах відключення електроенергії. Ми повинні, в межах своїх можливостей та повноважень, максимально подбати про кожного платника податків, які є у нашій громаді. Маємо допомогти зберегти робочі місця для того, щоб люди могли працювати, заробляти гроші та могли утримувати свої сім'ї”, – звернувся до депутатів мер. 

Читайте також: У Луцьку за бюджетні гроші куплять генератори для об’єктів критичної інфраструктури


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «СКОВОРОДІЙСТВО» у день народження філософа. Лучан кличуть на імерсивну виставу
Наступна новина Відомий співак з Волині присвятив пісню племіннику, який загинув на фронті. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини